Kapcsolat

Apartman Siesta Bük

Cím: 9737 Bük,
Ifjúság u. 55-59
Galamb Orsolya
36303778254
Galamb Orsolya
info@apartmansiesta.hu
Nyitvatartás


Házirend - Vendégtájékoztató


 

 

Házirend- Vendégtájékoztató

Apartman Siesta

9737 Bük, Ifjúság útja 55-59

Telefon: 0036 30 377 82 54

 

Ágynemű

Az ágyneműk cseréje hetente 1 alkalommal történik. Kérésre akár naponta is takarítást biztosítunk térítés ellenében. Igényét kérjük, jelezze vendéglátójánál. Három-négy naponta napi takarítást végzünk.

Bababarát szolgáltatások

Gyermekekkel érkező vendégeink kérésére mobil babaágyat, etetőszéket, babafürdőkádat biztosítunk.

Berendezések

A szálláshely a szobáiban ágyanként legalább egy ülőalkalmatosságot, amiből legalább egy széket biztosítunk a vendégek számára. Apartmanjainkban franciaágyak találhatók. Az ágyak mellett éjjeliszekrények vannak, éjjeli lámpával és dugaljjal felszerelve. A konyhák teljesen felszereltek, hűtőszekrény, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, edényzet, evőeszközök, konyharuha, mosogató folyadék található bennük. Az apartmanokban asztalok is elhelyezésre kerültek, valamint a nappalikban ülőgarnitúrák szolgálják Vendégeink kényelmét. Az apartmanokhoz külön fürdőszoba is tartozik.

Business szolgáltatások

Fénymásolás, scanner, nyomtatás lehetőségeiről és azok árairól érdeklődjön a vendéglátójánál.

Check-in , Az érkezés napján 14 órától lehet a megrendelt szobát elfoglalni. Korábbi érkezés a foglaltságtól függően: 11 óra és 14 óra között lehetséges, előre egyeztetés után a szállásadóval. Az apőartmanház területére érkező vendégek a szálláshely elfoglalása előtt kötelesek személyenként bejelentkezni. Fényképes okmányaikat regisztráció céljából munkatársainknak szíveskedjenek átadni.

 Check-out , Kijelentkezés az utazás napján 10 óráig. Késői kiköltözés a foglaltság függvényében: 17 óráig szobánként 5.000 HUF fizetése ellenében tudjuk biztosítani. A megadott érkezési/elutazási időpontban a tulajdonos és/vagy képviselője jelen van (igény esetén) A szolgáltató éjjel-nappal elérhető telefonon.

Dohányzás

A szállás teljes területén kérjük a dohányzás mellőzését. A kijelölt dohányzó helyet a kerti pavilonnál találják meg. Az apartmanokban  füstjelzők vannak elhelyezve.

Elektromosság

230 Volt, 50 Hz

Foglalás, szobafoglalás

Szobát foglalni személyesen, telefonon, e-mail és az online lehetséges. A szoba lemondás térítésmentesen az érkezés előtt 7 nappal lehetséges. Ha 7 napon belül törli szobafoglalását, a díj 50%-át ki kell fizetni.

Fürdőszoba

A szobák 100%-a rendelkezik fürdőszobával melyben WC, zuhanykabin, mosdókagylóval, tükörrel, konnektorral, törölközőtartóval, fogassal, akasztóval, törölközőtartóval, nagyméretű lerakófelülettel, szappannal/folyékony szappannal, tusfürdő géllel, tartalék WC papírral van felszerelve.

Gyógyszertár

A szállás közelében található. A nyitva tartással és az ügyeleti renddel kapcsolatban érdeklődjön vendéglátójánál.

Hajszárító

A fürdőszobai felszerelés része a hajszárító.

Ingyenes segélyhívások

  • Mentők      - 104
  • Rendőrség - 107
  • Tűzoltóság - 105
  • Általános   - 112

Internet hozzáférés / WIFI

A közösségi terekben és a szobákban nagysebességű vezeték nélküli ingyenes internet hozzáférést biztosítunk.

Kár, károkozás, kárrendezés

A szobákban és a közösségi terekben található berendezéseket, eszközöket rendeltetésszerűen kell használni. Bármilyen megrongálódás esetén a vendéglátóját tájékoztatni kell és azonnal rendezni kell az okozott kárt.

Készpénz automata (ATM)

A szállás közelében található pénzkiadó automatákról kérdezze a vendéglátóját, mely készséggel ad felvilágosítást.

Köntöst díj ellenében biztosítunk, érdeklődjön a házigazdáknál.

Lámpák, konnektorok, világítás

Az apartman ház megfelelő világítással rendelkezik a szobákban és a közösségi terekben egyaránt. Szabad konnektorok mindegyik szobában vannak és az éjjeliszekrényen lámpa van. A világításhoz központi kapcsoló áll rendelkezésre.

Légkondicionálás

Apartmanjainkban klímaberendezés üzemel, mely egyedileg szabályozható. Amennyiben működtetésével kapcsolatban kérdése van, kérjük, jelezze a vendéglátójának.

Parkolás

Udvari ill. utcai parkolóval rendelkezünk a gépkocsik számára. Vendégeink részére a parkolás ingyenes.

Párna

Vendégenként 2 párnát (1 kicsi, 1 nagy) biztosítunk. Tartalékpárna igényelhető. Kérésével forduljon a vendéglátójához.

Pénzváltás

A szállás közelében bank található. További információért kérjük, forduljon a vendéglátójához.

Pótágy, gyerekágy

Egyes szobáink méretének megfelelően lehetőség van vendégágy, pótágy, gyerekágy elhelyezésére. Kérésével forduljon a vendéglátójához.

Rádió

A szállás televízió készülékei alkalmasak hazai rádiócsatornák vételére.

Szórakozási lehetőség

Vendégeink részére ping-pong asztal, trambulin, csócsóasztal, darts, társasjátékok, kerékpárok biztosítanak szórakozási lehetőséget. Ezek Vendégeink számára ingyenesen használhatóak.

Takarítás

Takarítás hetente egyszer ágynemű és kétszer törölköző cserével történik.

Takaró

Plusz takaró igényét kérjük jelezze a vendéglátójának.

Talált tárgyak

A szállás területén elveszített vagy megtalált tárgy ügyében kérjük, forduljon a vendéglátójához.

Templom

A városban különféle felekezetek templomai találhatók. Címekért és nyitvatartási időkért kérjük, keresse a vendéglátóját.

Terasz ülőbútorokkal

A szálláshely rendelkezik grillezési lehetőséggel, kerti pavilonnal. A teraszokon találhatóak ülőbútorok, asztal, melyek a szállóvendégek részére biztosítottak.

Törölköző, törölköző csere

Vendégeink részére személyenként 1 törölközőt, 1 fürdőlepedőt biztosítunk. Szálláshelyünkön a szobai törölközőket legalább 4 naponta cseréljük. Ettől eltérő igényét kérjük jelezze a vendéglátójának.

Transzfer szolgáltatás

Igényét kérjük, időben jelezze a vendéglátójának, készséggel állunk rendelkezésére.

Televízió

A szálláshelyen minden szoba rendelkezik síkképernyős TV-vel. Helyi és nemzetközi tévécsatornák, valamint rádió csatornák széles választékát kínáljuk.

 

Tolerancia

Az apartmanház területén az éjszakai csendespihenő 22.00 – 07.30 óráig tart. Ezen időszakok alatt a többi vendég zavartalan pihenése érdekében kérjük a hangoskodás mellőzését. Amennyiben Vendégeink szeretnének Barátaikkal együtt ( akik nem a szálláshely vendégei) nálunk pár órát eltölteni, arra van lehetőség, de ezt kérjük , hogy előre egyeztessék a vendéglátóikkal. 

 Üzletek

A szálláshely közelében több különböző üzlet, bevásárló központ is található. Részletes információért keresse a vendéglátóját.

Vásárlás

A vendéglátója készséggel ad információt a legfontosabb bevásárlási lehetőségekről.

Vezetékes víz

A vezetékes víz a város egész területén iható.

Wellness szolgáltatások:

Apartmanházunk finn-, infra szaunával és jakuzzival rendelkezik, melynek használata előre egyeztetett időpontban lehetséges. Az apartman áraink a wellness rész használatát nem tartalmazzák, erre vonatkozó tájékoztatást az információs mappáinkban találják.

Az apartmanházunkban lehetőség van még masszázs, és kozmetikai kezelések igénybevételére, időpont egyeztetésben kérje a házigazdák segítségét.

Kérjük Önöket tartsák be a házirendet annak érdekében, hogy minden vendégünk jól érezze magát és szívesen térjen vissza hozzánk!
Minden kedves vendégünknek kellemes pihenést kívánunk!

 

 


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
Apartman Siesta Bük - MagyarApartman Siesta Bük - NémetApartman Siesta Bük - angol